Producitiviteit

Consultancy

productiviteit

slim samenwerken

Bij DUVAK geloven we dat productiviteit gaat om slim samenwerken en het behalen van resultaat op een prettige en eenvoudige manier. Daarvoor heb je een moderne werkplek nodig waarin medewerkers veilig toegang hebben tot relevante en betrouwbare informatie. IT moet namelijk het werk vereenvoudigen en leuker maken. Wij zijn ervan overtuigd dat Microsoft 365 hiervoor het beste product is, met slimme tools als SharePoint, Teams, OneDrive en Yammer.

Onze Business Consultants helpen bij het opstellen van een beleid voor het gebruik van deze tools, om er de maximale output uit te halen. Maar de sleutel tot succes van de nieuwe manier van werken is de adoptie door de medewerkers. Wij trainen daarom ambassadeurs die het goede voorbeeld geven en collega’s enthousiast maken. Zodra iedereen is opgeleid, nemen we het nieuwe systeem in gebruik en evalueren we het op gezette tijden om te garanderen dat het optimaal werkt, zoals we hebben afgesproken.

Consultancy

overzicht en houvast

Samen bespreken we welke thema’s en onderwerpen relevant zijn op de korte-, middellange- en lange termijn. We bepalen wat er nú relevant is, om bijvoorbeeld op korte termijn uit te voeren. Dan diepen we die onderwerpen verder uit. Vanuit hun expertise en ervaring komen onze Business Consultants met concrete oplossingen voor knelpunten. Met bijhorende budgetten en implementatieplannen.

Zo stellen we samen met jou, op een 36 maanden basis, een Roadmap op waarin duidelijk staat welke IT-oplossing we gaan implementeren. Per periode, per thema, per onderwerp. Dat geeft rust in de IT-tent.

Plastic Whale meeting DUVAK

contact opnemen

Kennismaken met DUVAK?

DUVAK is jouw nuchtere Nederlandse partner in IT. Onze professionals leveren creatieve totaaloplossingen voor organisaties. We nemen je graag mee in de beste oplossing voor jou.

Een selectie van onze klanten

voor klanten

DUVAK servicedesk

Neem contact op met onze servicedesk en we helpen je verder.