Consultancy

Daarom DUVAK

Business Consultancy

De IT-Roadmap van succes

Medewerkers moeten op een eenvoudige, laagdrempelige en veilige manier toegang krijgen tot voor hen relevante informatie. Je opent je laptop, mail en applicaties en krijgt alleen die informatie te zien die voor jou relevant is. Klinkt eenvoudig. Maar aan de achterkant is dat complex.

Om die complexiteit helder uit te leggen en de juiste technologiekeuzes te maken in relatie tot doelstellingen, stellen we een IT-roadmap op. De IT-roadmap zorgt voor overzicht, duidelijkheid en niet onbelangrijk, gemoedsrust!

Belangrijke thema’s die in de IT-roadmap terugkomen zijn:

Sales overleg achter bureau
Consultancy Project begeleiding

perspectief

Overzicht en houvast

Samen bespreken we welke thema’s en onderwerpen relevant zijn op de korte-, middellange- en lange termijn. We bepalen wat er nú relevant is, om  de juiste prioriteiten te stellen. Dan diepen we die onderwerpen verder uit. Vanuit hun expertise en ervaring komen onze business consultants met concrete oplossingen voor verbeteringen, met bijhorende budgetten en implementatieplannen.

Zo stellen we samen met jou, op een 36 maanden basis, een IT roadmap op waarin duidelijk staat welke IT-oplossingen we gaan implementeren. Per periode, per thema, per onderwerp. Dat geeft rust in de IT-tent.

contact opnemen

Kennismaken met DUVAK?

DUVAK is jouw nuchtere Nederlandse partner in IT. Onze professionals leveren creatieve totaaloplossingen voor organisaties. We nemen je graag mee in de beste oplossing voor jou.

Een selectie van onze klanten

voor klanten

DUVAK servicedesk

Neem contact op met onze servicedesk en we helpen je verder.