Awareness programma

Security

programma

Maak van je medewerkers cyberveiligheids experts

Het DUVAK Cyber Assessment helpt je organisatie potentiële systeem- en procesrisico’s te identificeren en maatregelen te nemen om je daartegen te beschermen. Maar wist je dat menselijke fouten verantwoordelijk zijn voor maar liefst 70% van de security incidenten? Het is dus belangrijk dat jouw medewerkers zich bewust zijn van hun rol en verantwoordelijkheden op het gebied van cyber security en privacy van je bedrijf.

Via ons Security Awareness programma leren we je werknemers om digitale risico’s te herkennen en mogelijke informatiebeveiligings-incidenten te voorkomen. We testen hun gedrag, brengen kwetsbaarheden aan het licht en bieden de hulpmiddelen die ze nodig hebben om deze kwetsbaarheden aan te pakken. Het Security Awareness programma is geen eenmalig project, maar een doorlopend proces.

Hierdoor worden werknemers de sterke schakel in je informatiebeveiligingssysteem en ontstaat een weerbare, veiligere werkomgeving voor iedereen. En dat bewustzijn blijft niet alleen binnen de organisatie – het leidt ook tot een groter securitybewustzijn in de privésituatie, thuis. Want die bedreigingen, die zijn overal.

DATA EN INFORMATIE​

Bescherm je bedrijf tegen beveiligingsrisico's

Als bedrijf wil je natuurlijk absolute zekerheid hebben, dat je op IT-gebied geen enkel risico loopt. Je moet er niet aan denken dat je al je waardevolle en privacygevoelige data kwijtraakt! Dit betekent dat je informatiebeveiliging op orde moet zijn. Hoe doe je dat?

DUVAK is een expert op het gebied van informatiebeveiliging en heeft jarenlange ervaring met het inrichten en managen van IT-beveiliging. Daarnaast zijn onze processen en systemen gecertificeerd volgens ISO 27001 informatiebeveiligingsbeleid. Dit samen stelt ons in staat om ook onze klanten naar een hoger IT-veiligheidsniveau te tillen.

Consultants DUVAK

contact opnemen

Kennismaken met DUVAK?

DUVAK is jouw nuchtere Nederlandse partner in IT. Onze professionals leveren creatieve totaaloplossingen voor organisaties. We nemen je graag mee in de beste oplossing voor jou.

Een selectie van onze klanten

voor klanten

DUVAK servicedesk

Neem contact op met onze servicedesk en we helpen je verder.