Security Health Check

Security

Veilig werken

Ontdek verborgen beveiligingsrisico's

Benieuwd naar de risico’s binnen jouw IT-omgeving? Met ons Security Health Check programma brengen we de meest voorkomende beveiligingsrisico’s in kaart. We checken je IT-omgeving op meer dan 40 punten. Op basis van de uitkomsten geven we je aanbevelingen om mogelijke risico’s zoveel als mogelijk weg te nemen. We kijken daarbij naar kans versus impact: hoe groot is de kans dat iets gebeurt en wat is de impact daarvan op jouw organisatie?

Onze Security Consultants maken een risicoclassificatie en geven advies over mogelijke maatregelen en kosten. De uiteindelijke beslissing om te investeren in de aanbevolen maatregelen ligt bij jou als klant, maar we adviseren je natuurlijk graag hierbij. Want bij ons staat jouw IT-veiligheid voorop.

DATA EN INFORMATIE​

Bescherm je bedrijf tegen beveiligingsrisico's

Als bedrijf wil je natuurlijk absolute zekerheid hebben, dat je op IT-gebied geen enkel risico loopt. Je moet er niet aan denken dat je al je waardevolle en privacygevoelige data kwijtraakt! Dit betekent dat je informatiebeveiliging op orde moet zijn. Hoe doe je dat?

DUVAK is een expert op het gebied van informatiebeveiliging en heeft jarenlange ervaring met het inrichten en managen van IT-beveiliging. Daarnaast zijn onze processen en systemen gecertificeerd volgens ISO 27001 informatiebeveiligingsbeleid. Dit samen stelt ons in staat om ook onze klanten naar een hoger IT-veiligheidsniveau te tillen.

Consultants DUVAK

contact opnemen

Kennismaken met DUVAK?

DUVAK is jouw nuchtere Nederlandse partner in IT. Onze professionals leveren creatieve totaaloplossingen voor organisaties. We nemen je graag mee in de beste oplossing voor jou.

Een selectie van onze klanten

voor klanten

DUVAK servicedesk

Neem contact op met onze servicedesk en we helpen je verder.