IT MUST WORk

Daarom DUVAK

DUVAK is jouw nuchtere Nederlandse partner in IT. Onze professionals leveren totaaloplossingen voor organisaties. Van werkplekbeheer tot het beheren van complexe Cloud omgevingen denkt DUVAK met jou als klant mee. Waar de ander opgeeft, gaan wij nog even door. Geen standaardprocedures, maar een persoonlijke advies op maat. 

Onze nuchterheid is misschien wel ons kostbaarste bezit. Ja, wij leveren topprestaties met elkaar. En ja, we zijn trots op het werk dat we samen realiseren. Maar we schreeuwen het niet van de daken met dure woorden. Dat zit niet in onze aard en dat is niet wat wij belangrijk vinden.

In een wereld waarin alles zo snel en flitsend mogelijk moet zijn, weten wij dicht bij onszelf te blijven. En gaan wij met elkaar en anderen om, zoals we ook willen dat anderen met ons omgaan. Zonder poespas doen waar onze klanten én wij blij van worden. Tegenwoordig zo’n zeldzame instelling, dat het speciaal is. Wij vinden dat Bijzonder Normaal.

Wij willen dat iedereen zich thuis voelt bij DUVAK en daarom doen wij er alles aan om deze huiselijke sfeer te creëren binnen het bedrijf en op het kantoor. Deze huiselijke sfeer is terug te zien in de aanwezigheid van een pool- en voetbal tafel een race simulator, maar evengoed ook in de openheid onderling.

specialisten binnen hun vakgbied

Altijd een Stapje extra

Creatief denken

Missie

IT MUST WORK: en zo simpel moet het ook zijn, je wilt immers altijd en overal veilig bij je informatie kunnen.

Visie

De visie van DUVAK is om de beste partner van technologie te zijn, erkend en gerespecteerd als een strategische partner en om met passie en energie te handelen om onze klanten te dienen.

kernwaarden

Dit zijn onze kernwaarden. Ze beschrijven waar we voor staan en wie we zijn. Onze kernwaardes bepalen de richting van DUVAK en helpen bij het maken van beslissingen.

bijzonder normaal

Met duidelijke afspraken en zonder poespas doen waar onze klanten én wij blij van worden. Voor ons bijzonder normaal, waar dat bij anderen speciaal is. Bij DUVAK houden we beide benen op de grond en blijven we reëel.

betrokken

Wij gaan met elkaar en anderen om, zoals we ook willen dat anderen met ons omgaan. Een goede sfeer en fijne werkomgeving is waarin we ons thuis voelen. En dat begint met betrokkenheid aandacht voor de klant en bovenal voor elkaar.

Betrouwbaar

We gaan niet voor de snelle winst, maar voor de langetermijnrelatie. Door te zeggen wat we denken en daadwerkelijk ook te doen wat we zeggen.

Transparant

Doorzichtig en eerlijk zijn naar klanten en medewerkers, in welke situatie dan ook. Een goede relatie begint met eerlijk zijn naar elkaar.

Pas jij bij onze cultuur?

Nieuw-Vennep & Delft

Pand DUVAK

een goede thuisbasis

Bij DUVAK vinden we een goed kantoor erg belangrijk. Een plek waar onze klanten zich welkom voelen. Maar die ook de ruimte biedt aan onze medewerkers die ze verdienen.

Duurzaam ondernemen

Wij gaan voor de lange termijn, in relaties, in onze oplossingen en ook voor onze wereld.

certificeringen & partners

Het is niet dat we afkortingen sparen, maar we zijn best wel trots op deze certificeringen van onze kwaliteit. En blij met zulke fantastische partnerships.

NEN-en iso

NEN-EN-ISO/IEC
27001:2022

NEN-EN ISO
9001:2015

NEN-EN ISO
14001:2015

NEN
4400-1

Wij werken met de beste partners

ESET Gold partner
VEEAM logo
WachtGuard Gold Partner
HP Partnership

Geschiedenis

DUVAK heeft een rijke geschiedenis. Bekijk de hoogtepunten uit onze geschiedenis in de tijdlijn hieronder.

1987

Oprichting DUVAK, Kantoorvakhandel en Projectinrichting.

1995

Verhuizing naar bedrijfspand Satellietbaan 37 Hillegom.

1999

Start van DUVAK ICT opleidingen.

2003

Herpositionering DUVAK diensten, focus wordt gelegd op IT-dienstverlening.

2003

Verkoop Exact activiteiten aan VCD Automatisering en verkoop van kantoorvakhandel activiteiten Sassenheim.

2005

Start uitbouw van ICT Detachering activiteiten.

2006

DUVAK migreert de eerste klanten naar het DUVAK datacenter. De eerste klanten werken in de “Private Cloud”.

2013

Introductie van Managed Services 2.0. Advies, Pro-actief beheer en monitoring door Managed Services van DUVAK.

2016

Behalen van ISO 9001 & NEN 4400-1 certificering, naast de technische certificeringen als Microsoft en Watchguard GOLD partnerships.

2018

DUVAK opent een 2e vestiging in Delft.

2019

DUVAK verhuist haar hoofdkantoor van Hillegom naar state-of-the-art kantoor in Nieuw-Vennep.

2022

DUVAK Delft verhuist naar een groter en moderner kantoor in Delft.

Een selectie van onze klanten

contact opnemen

Kennismaken met DUVAK?

DUVAK is jouw nuchtere Nederlandse partner in IT. Onze professionals leveren creatieve totaaloplossingen voor organisaties. We nemen je graag mee in de beste oplossing voor jou.

voor klanten

DUVAK servicedesk

Neem contact op met onze servicedesk en we helpen je verder.