Managed services

Daarom DUVAK

beheer

Bespaar tijd en geld met Managed Services

Bij DUVAK begrijpen we dat IT-beheer complex en tijdrovend kan zijn. Met onze Managed Services besparen we tijd en geld en ontzorgen we volledig, zodat jij je kunt concentreren op je core business. En op je klanten.

Door onze specialisten de regie te geven over het beheer en support van IT-services, blijven de kosten voorspelbaar en de systemen veilig en up-to-date. De productiviteit van je medewerkers gaat omhoog, net als hun mondhoeken. Want alles werkt gewoon.

Wat je ook wil outsourcen, wij hebben de oplossing : Managed Werkplek, Managed Server, Managed Netwerk. Of ga je voor Full Managed Services? Neem vandaag nog contact op, we denken graag met je mee.

Full Managed Services

jouw IT-omgeving volledig in goede handen

Natuurlijk kun je ook kiezen voor Full Managed Services waarbij DUVAK de hele IT voor je beheert: Managed Werkplek, Managed Server en Managed Netwerk samen.

Wij zorgen ervoor dat alles veilig blijft en er een team klaarstaat om je vragen te beantwoorden of problemen op te lossen. Als je iets wil veranderen, maken we een plan om het veilig door te voeren.

Ons Service Delivery Team zorgt voor een constante kwaliteit van processen en prestaties waarover maandelijks wordt gerapporteerd. Wat wij ook belangrijk vinden is het beoordelen van jouw feedback, samen doelen stellen en hierdoor continu verbeteren. De Delivery Manager is overigens ook jouw vraagbaak, lekker laagdrempelig.

Servicedesk DUVAK medewerker
Succes moment kantoor DUVAK
Partnerschap

Partnerschap met DUVAK: voorbereid op de toekomst

Ons doel is om medewerkers waar dan ook ter wereld veilig toegang te geven tot hun applicaties en informatie. We zijn ervan overtuigd dat samenwerking en partnerschap daarbij van cruciaal belang zijn. Vertel ons wat er op jouw agenda staat, dan kunnen we daar samen op anticiperen. En je ambities vertalen naar een realistische IT-roadmap. Wij geloven dat wanneer we de krachten bundelen, de beste resultaten behaald worden.

DUVAK blijft voortdurend bezig met het verbeteren en innoveren van je IT omgeving om deze nog veiliger en beter te maken. En we delen onze nieuwe inzichten graag met je. Daarom DUVAK.

 

contact opnemen

Kennismaken met DUVAK?

DUVAK is jouw nuchtere Nederlandse partner in IT. Onze professionals leveren creatieve totaaloplossingen voor organisaties. We nemen je graag mee in de beste oplossing voor jou.

Een selectie van onze klanten

voor klanten

DUVAK servicedesk

Neem contact op met onze servicedesk en we helpen je verder.