zonder hoofdpijn aan je project werken

Daarom DUVAK

IT voor corporaties

Het schreeuwende tekort aan woningen zal de komende jaren nog wel aanhouden. Als corporatie wil je je daarom kunnen richten op het bieden van de beste service voor huurders en partners. Een werkende IT-infrastructuur is niet waar je mee bezig wilt zijn.

Over DUVAK voor corporaties

Houdt huurders en partners tevreden

Huurders verwachten tegenwoordig steeds vaker dat zij digitaal kunnen communiceren met hun woningcorporatie. Dit vereist dat woningcorporaties investeren in digitale dienstverlening en communicatiekanalen. Dit moet natuurlijk op een betrouwbare en veilige manier en daarbij staan veiligheid en privacy hoog op de agenda. Woningcorporaties hebben immers te maken met gevoelige informatie van huurders zoals persoonlijke gegevens. Essentieel dat deze veilig bewaard worden. Met onze Security diensten, maken wij jouw organisatie minder kwetsbaar voor cybercriminelen. Via onze Security Awareness Training zorgen wij er samen voor dat je medewerkers zich meer bewust zijn van hun rol en verantwoordelijkheden op het gebied van security en privacy.

Overleg moment administratie

Diensten voor corporaties

Daarom DUVAK

Dat IT voortdurend in beweging is en woningcorporaties zich moeten aanpassen aan nieuwe technologieën en trends om relevant te blijven is bekend. Dit vereist dat woningcorporaties up-to-date blijven met de nieuwste ontwikkelingen en innovaties en hun IT-strategieën daarop afstemmen. Klinkt eenvoudig, maar in de praktijk is dit best complex. De business consultants van DUVAK weten in begrijpelijke taal uit te leggen hoe technologie voor je werkt en stellen een heldere IT-roadmap met je op. Fijn dat wij jouw kosten voorspelbaar en inzichtelijk maken. Zo kun je de verwachtingen van huurders en partners overtreffen. Daarom DUVAK!

Een selectie van onze klanten

klantcase

MODERNE WERKPLEKKEN BIJ AEDES

Sinds 2019 werken Aedes en DUVAK intensief samen om de IT-voorziening bij Aedes volledig in lijn te brengen met hun IT- en informatiestrategie. Medewerkers ontzorgen en voorzien van een veilige en moderne werkplek zijn slechts een aantal thema’s die gezamenlijk zijn gerealiseerd.

contact opnemen

Kennismaken met DUVAK?

DUVAK is jouw nuchtere Nederlandse partner in IT. Onze professionals leveren creatieve totaaloplossingen voor organisaties. We nemen je graag mee in de beste oplossing voor jou.

voor klanten

DUVAK servicedesk

Neem contact op met onze servicedesk en we helpen je verder.