Hybrid Cloud

Platformen

slimme combinaties

De slimme combinatie van cloud oplossingen

Met Hybrid Cloud bedoelen we het samenbrengen van verschillende Cloud omgevingen en deze samen te laten werken. Denk aan het combineren van een On-Premise infrastructuur, een Private Cloud en Microsoft Azure. Samengebracht tot één handig, slim hybride platform.

Het is niet altijd mogelijk om legacy applicaties (verouderde systemen) die nog lokaal gebonden zijn, in een Public Cloud onder te brengen, omdat die applicaties het primaire proces ondersteunen. Wij brengen die On-Premise omgeving met een (Public) Cloud samen en zorgen er zo voor dat je kritieke proces altijd blijft werken

future ready

hybride tussenoplossing

Voordelen van een Hybride oplossing zijn kostenbesparing, het blijven draaien van je legacy applicaties, maar ook is het vaak een eerste aanzet om te gaan migreren naar de (Public) Cloud. We zien dat het voor veel bedrijven nog steeds lastig is om snel in te kunnen spelen op de veranderingen in de markt. Juist doordat legacy systemen niet snel vervangen kunnen worden, is het inrichten van een Hybrid Cloud dan de aangewezen route.

Door samen een goede IT-roadmap op te stellen, een gedegen transitieplan, begeleiden wij je om die stap te maken van een legacy platform naar een Private– of Public Cloud. En ondertussen werken de applicaties en de componenten tussen verschillende Cloud principes prima digitaal met elkaar samen. Welkom in de Hybrid Cloud!

Private Cloud servers

contact opnemen

Kennismaken met DUVAK?

DUVAK is jouw nuchtere Nederlandse partner in IT. Onze professionals leveren creatieve totaaloplossingen voor organisaties. We nemen je graag mee in de beste oplossing voor jou.

Een selectie van onze klanten

voor klanten

DUVAK servicedesk

Neem contact op met onze servicedesk en we helpen je verder.