Private Cloud

Platformen

Private Cloud oplossingen

je eigen private cloud

Niet altijd is een Hybrid Cloud de beste oplossing voor je IT-vraagstuk, maar is een Private Cloud de juiste keus. In onze Datacenters bieden we je een Private Cloud, een eigen IT-omgeving en garanderen je zo een veilige en betrouwbare online werkplek. De Private Clouds zijn volledig van elkaar gescheiden en hebben veilige back-ups.

Naast de applicaties die nodig zijn voor het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden, bieden we er ook het Microsoft 365 platform aan.

Onze datacenters voldoen aan alle ISO en compliance standaarden en zijn geografisch gescheiden van elkaar, voor een zo hoog mogelijke uptime. Daarnaast vallen onze diensten en datacenters volledig binnen het Europees Recht, zodat privacy en data compliance gegarandeerd zijn. Wij zijn graag in control en daarom zijn onze Datacenters uitgerust met eigen apparatuur. We houden de keten van afhankelijkheid zo kort mogelijk.

voordeel

Schaalbare capaciteit - transparante kosten

DUVAK Private Cloud is een zeer schaalbare oplossing, waarbij eenvoudig capaciteit op- of afgeschaald kan worden. Zo verandert de capaciteit gemakkelijk met jouw organisatiebehoefte mee. Daarnaast is ons kostenmodel eenvoudig en transparant: je betaalt alleen voor wat je afneemt. Dat maakt de kosten goed voorspelbaar.

Onze Managed Services organisatie is 24/7 verbonden met de Datacenters, we monitoren deze continu en voorzien ze van de laatste beveiligingsupdates. In geval van een incident of wijziging staat ons team klaar om snel te handelen en eventuele problemen op te lossen.

Private Cloud servers

contact opnemen

Kennismaken met DUVAK?

DUVAK is jouw nuchtere Nederlandse partner in IT. Onze professionals leveren creatieve totaaloplossingen voor organisaties. We nemen je graag mee in de beste oplossing voor jou.

Een selectie van onze klanten

voor klanten

DUVAK servicedesk

Neem contact op met onze servicedesk en we helpen je verder.