cyber Assessment

Security

Assessment

met de stofkam door je IT-systemen

Alleen de basis digitale hygiëne is voor veel bedrijven niet meer voldoende, daarom hebben we ons Cyber Assessment programma ontwikkeld om jouw IT-systemen grondig te onderzoeken op mogelijke risico’s. Dit programma is gebaseerd op de internationaal geaccepteerde CIS Critical Security Controls for Effective Cyber Defence, waarmee we je IT-systemen beoordelen op maar liefst 18 verschillende onderwerpen, waaronder inventarisatie en beheer van bedrijfsmiddelen, bescherming tegen malware, databescherming en gecontroleerde toegang. Zo krijg je een duidelijk beeld van hoe volwassen jouw IT-systemen en informatiemanagement al zijn.

Dit framework maakt je IT-beveiliging niet alleen inzichtelijk voor jezelf, maar ook voor externe stakeholders zoals klanten of je accountant. Zo heb je een objectieve en systematische manier om de risico’s van jouw IT-omgeving in kaart te brengen. We geven daarbij duidelijk aan welke maatregelen genomen moeten worden om de risico’s te verminderen of zelfs volledig weg te nemen. Daarmee kun je aantonen dat jouw cyber security op orde is. En dat je de eigen veiligheid en die van klantgegevens bloedserieus neemt.

DATA EN INFORMATIE​

Bescherm je bedrijf tegen beveiligingsrisico's

Als bedrijf wil je natuurlijk absolute zekerheid hebben, dat je op IT-gebied geen enkel risico loopt. Je moet er niet aan denken dat je al je waardevolle en privacygevoelige data kwijtraakt! Dit betekent dat je informatiebeveiliging op orde moet zijn. Hoe doe je dat?

DUVAK is een expert op het gebied van informatiebeveiliging en heeft jarenlange ervaring met het inrichten en managen van IT-beveiliging. Daarnaast zijn onze processen en systemen gecertificeerd volgens ISO 27001 informatiebeveiligingsbeleid. Dit samen stelt ons in staat om ook onze klanten naar een hoger IT-veiligheidsniveau te tillen.

Consultants DUVAK

contact opnemen

Kennismaken met DUVAK?

DUVAK is jouw nuchtere Nederlandse partner in IT. Onze professionals leveren creatieve totaaloplossingen voor organisaties. We nemen je graag mee in de beste oplossing voor jou.

Een selectie van onze klanten

voor klanten

DUVAK servicedesk

Neem contact op met onze servicedesk en we helpen je verder.