Advies

Consultancy

Advies

Goed advies doe je samen

Als je toe bent aan goed IT-advies, dan gaan we samen om tafel om de kern van jouw dienstverlening, strategie, ambitie en markt te begrijpen. Vervolgens vertalen onze Business Consultants jouw vraagstuk naar concrete ICT-oplossingen, die je gaan helpen bij het realiseren van je doelen. 

Die oplossingen verwerken onze Consultants in een duidelijke architectuurplaat: een projectplan, waarin we beschrijven hoe de IT-voorziening eruit gaat zien en hoe je medewerkers ermee zullen werken. We selecteren de beste producten en oplossingen voor jouw IT-project. We werken o.a. met Microsoft Azure, Microsoft 365, HP, Watchguard en Veeam software.

Het functionele en technische ontwerp bespreken we samen. Net als een technisch en gedetailleerd projectplan, inclusief tijdlijnen, verantwoordelijkheden, risico’s en fall back scenario’s. Tijdens de uitvoering zullen we het design dat we hebben geïmplementeerd uitgebreid testen voordat we het in productie nemen. En belangrijk, wij krijgen de organisatie en de medewerkers gemotiveerd de IT te omarmen.

Consultancy

overzicht en houvast

Samen bespreken we welke thema’s en onderwerpen relevant zijn op de korte-, middellange- en lange termijn. We bepalen wat er nú relevant is, om bijvoorbeeld op korte termijn uit te voeren. Dan diepen we die onderwerpen verder uit. Vanuit hun expertise en ervaring komen onze Business Consultants met concrete oplossingen voor knelpunten. Met bijhorende budgetten en implementatieplannen.

Zo stellen we samen met jou, op een 36 maanden basis, een Roadmap op waarin duidelijk staat welke IT-oplossing we gaan implementeren. Per periode, per thema, per onderwerp. Dat geeft rust in de IT-tent.

Plastic Whale meeting DUVAK

contact opnemen

Kennismaken met DUVAK?

DUVAK is jouw nuchtere Nederlandse partner in IT. Onze professionals leveren creatieve totaaloplossingen voor organisaties. We nemen je graag mee in de beste oplossing voor jou.

Een selectie van onze klanten

voor klanten

DUVAK servicedesk

Neem contact op met onze servicedesk en we helpen je verder.