it voor elke sector

Daarom DUVAK

Zakelijke markt

Altijd en overal online zijn

Up-to-date blijven, integratie met verschillende systemen en cybersecurity, slechts een kleine greep uit de uitdagen waar de zakelijke markt voor staat. Voor menig organisatie zijn dergelijke IT ontwikkelingen vrijwel niet meer bij te houden en moet je je ook nog focussen op je eigen dienstverlening. Voor DUVAK herkenbaar en met onze jarenlange ervaring weten wij op een laagdrempelige manier jou bij de hand te nemen en te helpen bij het maken van de juiste IT keuzes.

Corporaties

zonder hoofdpijn aan je
project werken

Het schreeuwende tekort aan woningen zal de komende jaren nog wel aanhouden. Als corporatie wil je je daarom kunnen richten op het bieden van de beste service voor huurders en partners. Een werkende IT-infrastructuur is niet waar je mee bezig wilt zijn.

Zorg

Zorgeloos kunnen werken in de zorg

Zorginstellingen krijgen tegenwoordig te maken met allerlei technologische ontwikkelingen die de zorg beter maken en het werk efficiënter. Denk aan flexplekken, veilige gegevensuitwisseling, het gebruik van tablets en videobellen met cliënten. Stuk voor stuk ontwikkelingen die de kwaliteit van de zorg verbeteren en helpen om kosten te besparen.

Semi-Overheid

samen doelen kunnen behalen

Gemeenten en semioverheidsinstanties worden geconfronteerd met dezelfde uitdagingen als commerciële bedrijven, maar dragen daarnaast een maatschappelijke verantwoordelijkheid om hun taken goed uit te voeren. Vaak heb je te maken met complexe IT-infrastructuren die verschillende applicaties en diensten bevatten. Digitalisering biedt mogelijkheden om dienstverleningsprocessen te automatiseren en te versnellen, waardoor meer tijd ontstaat om de burger of klant optimaal van dienst te zijn.

voor klanten

DUVAK servicedesk

Neem contact op met onze servicedesk en we helpen je verder.