Managed server

Managed Services

managed server

Zorgeloos serverbeheer

Veel organisaties hebben een eerstelijns support afdeling om hun medewerkers te helpen bij eenvoudige IT-vragen. Maar voor complexe IT-vraagstukken met betrekking tot infrastructuur, hebben zij specialisten nodig. Daar komt DUVAK helpen.

Met Managed Server verzorgen wij het volledige beheer van onder andere Windows Server-platformen zowel On-Premise, Private Cloud als in Azure. Om je backup hoef je ook geen zorgen te maken, deze staat veilig in Azure of in ons Datacenter.

De serverinfrastructuur is het fundament van je IT omgeving en deze moet altijd veilig beschikbaar zijn. Ons beheer team voert daarom gestructureerd en continue onderhoud uit op de serverinfrastructuur. Indien je wijzingen wilt doorvoeren dan zorgt ons team dat deze getoetst en planmatig uitgevoerd worden. Wij maken duidelijke afspraken om de veiligheid te waarborgen.

full managed services

JOUW IT-OMGEVING VOLLEDIG IN GOEDE HANDEN

Natuurlijk kun je ook kiezen voor Full Managed Services waarbij DUVAK je hele IT voor je beheert: Managed Werkplek, Managed Server en Managed Netwerk samen.

Wij zorgen ervoor dat alles veilig blijft en er een team klaarstaat om je vragen te beantwoorden of problemen op te lossen. Als je iets wil veranderen, maken we een plan om het veilig door te voeren.

Ons Service Delivery Team zorgt voor een constante kwaliteit van processen en prestaties, waarover maandelijks wordt gerapporteerd. Wat wij ook belangrijk vinden is het beoordelen van jouw feedback, samen doelen stellen en hierdoor continue verbeteren. De Delivery Manager is overigens ook jouw vraagbaak, lekker laagdrempelig.

Servicedesk aan het werk

contact opnemen

Kennismaken met DUVAK?

DUVAK is jouw nuchtere Nederlandse partner in IT. Onze professionals leveren creatieve totaaloplossingen voor organisaties. We nemen je graag mee in de beste oplossing voor jou.

Een selectie van onze klanten

voor klanten

DUVAK servicedesk

Neem contact op met onze servicedesk en we helpen je verder.