Microsoft Azure

Platformen

stap over naar Microsoft Azure

Productiever en effectiever werken

Wij geloven in  Cloudomgevingen. Microsoft Azure is één van de meest prominente Cloud platformen waarmee we organisaties helpen hun IT-omgeving in te richten. Geen eigen servers meer of gebruik maken van eigen Datacenter, maar volledig werken in de Cloud.

Microsoft Azure biedt voor nu en de toekomst een elastisch platform. Het is betrouwbaar, veilig en transparant. Waar je ook ter wereld werkt, je hebt altijd toegang tot jouw gegevens. En daarnaast heeft Microsoft Azure ook voordelen zoals voorspelbare kosten, je betaalt voor wat je verbruikt.

Daarnaast is het een uitermate flexibel platform. Zo kan je een service tijdelijk uitschakelen op momenten dat je als bedrijf de service niet nodig hebt. Bijvoorbeeld op het moment dat je met minder medewerkers bent kun je afschalen. Je kunt ook complexe applicaties bouwen, dat doen we graag met onze partners. Onze consultants vertellen je graag meer over de mogelijkheden van Microsoft Azure.

future proof

Een compleet cloud platform

Microsoft Azure is een veelzijdig cloud platform. Het biedt wel meer dan 200 diverse Azure services, zoals database services en ontwikkelingstools. Denk aan big data voor analyseren en visualiseren van je data. En aan het beheren van je data met SQL database services of machine learning en bot services, waarin je processen van je bedrijf volledig gaat automatiseren.

Azure is ook ideaal om On-Premise Cloudnetwerken met elkaar te verbinden via Azure Networking Services. Ook voor het verlengen van je eigen Microsoft Azure Cloud met Azure Stack naar de Azure Cloud. Allemaal mogelijk met Azure. Hadden we al gezegd dat we fan zijn van Azure?

We adviseren wat voor jouw organisatie de mogelijkheden zijn binnen dit platform en welke keuzes je daarin kunt maken. We maken een design, we implementeren het en brengen het over naar onze Managed Services organisatie voor het beheer. Zodat jij als ondernemer kunt doen waar jij goed in bent en je geen zorgen hoeft te maken over je IT!

Sales DUVAK

contact opnemen

Kennismaken met DUVAK?

DUVAK is jouw nuchtere Nederlandse partner in IT. Onze professionals leveren creatieve totaaloplossingen voor organisaties. We nemen je graag mee in de beste oplossing voor jou.

Een selectie van onze klanten

voor klanten

DUVAK servicedesk

Neem contact op met onze servicedesk en we helpen je verder.