samen doelen behalen

Daarom DUVAK

IT voor semi-overheiD

Gemeenten en semioverheidsinstanties worden geconfronteerd met dezelfde uitdagingen als commerciële bedrijven, maar dragen daarnaast een maatschappelijke verantwoordelijkheid om hun taken goed uit te voeren. Vaak heb je te maken met complexe IT-infrastructuren die verschillende applicaties en diensten bevatten. Digitalisering biedt mogelijkheden om dienstverleningsprocessen te automatiseren en te versnellen, waardoor meer tijd ontstaat om de burger of klant optimaal van dienst te zijn.

Over DUVAK voor semi-overheid

Focus houden op jE werk

Digitalisering is een uiterst belangrijk onderwerp dat bij vrijwel iedere organisatie speelt. Digitale validatie, digitale kaart en digitale vindbaarheid, vast herkenbare onderwerpen die ook bij jou op de agenda staan. Het is voor gemeenten immers belangrijk om mee te gaan met de digitale ontwikkelingen en de dienstverlening te verbeteren door digitale kanalen te gebruiken. Onze digital nomads bij onze samenwerkingspartners zijn je al voorgegaan en bieden bewezen oplossingen om jouw digitaliseringslag te versnellen.

Hierbij is het belangrijk om de privacy en de veiligheid van persoonsgegevens te waarborgen. Met onze Security diensten, maken wij jouw organisatie minder kwetsbaar voor cybercriminelen. Via ons Security Awareness programma zorgen wij er samen voor dat je medewerkers zich meer bewust zijn van hun rol en verantwoordelijkheden op het gebied van security en privacy.

En hoe is het eigenlijk gesteld met het IT support van de Burgemeester, Wethouders en Raadsleden? Niets vervelender als je geen toegang hebt tot je beleidsstukken en dossiers, je wilt immers volledig voorbereid de raadsvergadering betreden. De IT professionals bij DUVAK verzorgen al decennialang support aan deze doelgroep.

High Five DUVAK kantoor

Diensten voor semi-overheid

Daarom DUVAK

Door krapte op de arbeidsmarkt is het ook voor gemeenten bijzonder lastig om de juiste IT kennis in huis te hebben. DUVAK Professionals is specialist in het (tijdelijk) leveren van IT capaciteit en kennis. Of je nu een werkplekbeheerder zoekt of een Cloud Architect, onze Professional Services weten altijd en snel de juiste kandidaat voor je te vinden. Onze toewijding aan het leveren van uitstekende kandidaten is wat ons uniek maakt in deze discipline. Daarom DUVAK!

Een selectie van onze klanten

contact opnemen

Kennismaken met DUVAK?

DUVAK is jouw nuchtere Nederlandse partner in IT. Onze professionals leveren creatieve totaaloplossingen voor organisaties. We nemen je graag mee in de beste oplossing voor jou.

voor klanten

DUVAK servicedesk

Neem contact op met onze servicedesk en we helpen je verder.