Projecten

Consultancy

IT-Projecten

Je IT-project succesvol van A naar B

Bij DUVAK zijn we er om je soepel te begeleiden bij het inrichten van je nieuwe IT-situatie. Onze projectorganisatie bestaat uit Business Consultants, Technical Consultants en Security Consultants, die de uitvoering voor hun rekening nemen. We stellen een doortimmerd projectplan op met alle producten, diensten en IT-oplossingen die je nodig hebt. We maken een duidelijk transitie- of transformatieplan, waarin we stap voor stap uitleggen hoe we van A naar B komen en welke stakeholders betrokken zijn. We spreken in begrijpelijke taal en geven je heldere planningen en budgetten.

Je krijgt een kei van een projectmanager die alles continu in de gaten houdt (de tijdlijn, het budget) en waar nodig bijstuurt. We houden rekening met derde partijen en zorgen dat onze infrastructuur stevig genoeg is om veilige implementatie van applicaties van derde partijen mogelijk te maken. Kortom, bij DUVAK zorgen we dat jouw project een succes wordt, van begin tot eind.

Consultancy

overzicht en houvast

Samen bespreken we welke thema’s en onderwerpen relevant zijn op de korte-, middellange- en lange termijn. We bepalen wat er nú relevant is, om bijvoorbeeld op korte termijn uit te voeren. Dan diepen we die onderwerpen verder uit. Vanuit hun expertise en ervaring komen onze Business Consultants met concrete oplossingen voor knelpunten. Met bijhorende budgetten en implementatieplannen.

Zo stellen we samen met jou, op een 36 maanden basis, een Roadmap op waarin duidelijk staat welke IT-oplossing we gaan implementeren. Per periode, per thema, per onderwerp. Dat geeft rust in de IT-tent.

Plastic Whale meeting DUVAK

contact opnemen

Kennismaken met DUVAK?

DUVAK is jouw nuchtere Nederlandse partner in IT. Onze professionals leveren creatieve totaaloplossingen voor organisaties. We nemen je graag mee in de beste oplossing voor jou.

Een selectie van onze klanten

voor klanten

DUVAK servicedesk

Neem contact op met onze servicedesk en we helpen je verder.