Managed Netwerk

Managed Services

managed netwerk

de eerste verdedigingslinie tegen cyberaanvallen

Hierbij gaat het om de harde infrastructurele kant van een IT-omgeving: de firewall, de switches, de wireless access points. Eigenlijk alle kritieke componenten om toegang te krijgen tot de serverinfrastructuur, om bij jouw informatie te komen. Met Managed Netwerk waarborg je dat die kritieke laag altijd veilig en up-to-date is. Zie het als de slotgracht en de ophaalbrug van je kasteel. Jij bepaalt wie er binnen mag komen.

Met Managed Netwerk zorgen we dat je firewall voorzien is van de juiste regels en instellingen en dat de access points een perfecte dekking bieden zodat je veilig verbinding maakt met het wireless netwerk. Wij zorgen ervoor dat niet zomaar iedereen toegang heeft tot je bedrijfsnetwerk. Een bezoeker krijgt natuurlijk wel toegang tot het Internet, maar niet tot jouw bedrijfsdata!

full managed services

JOUW IT-OMGEVING VOLLEDIG IN GOEDE HANDEN

Natuurlijk kun je ook kiezen voor Full Managed Services waarbij DUVAK je hele IT voor je beheert: Managed Werkplek, Managed Server en Managed Netwerk samen.

Wij zorgen ervoor dat alles veilig blijft en er een team klaarstaat om je vragen te beantwoorden of problemen op te lossen. Als je iets wil veranderen, maken we een plan om het veilig door te voeren.

Ons Service Delivery Team zorgt voor een constante kwaliteit van processen en prestaties, waarover maandelijks wordt gerapporteerd. Wat wij ook belangrijk vinden is het beoordelen van jouw feedback, samen doelen stellen en hierdoor continue verbeteren. De Delivery Manager is overigens ook jouw vraagbaak, lekker laagdrempelig.

Servicedesk aan het werk

contact opnemen

Kennismaken met DUVAK?

DUVAK is jouw nuchtere Nederlandse partner in IT. Onze professionals leveren creatieve totaaloplossingen voor organisaties. We nemen je graag mee in de beste oplossing voor jou.

Een selectie van onze klanten

voor klanten

DUVAK servicedesk

Neem contact op met onze servicedesk en we helpen je verder.