Managed Detection & Response (MDR)

Security

DUVAK & ESET

Vroegtijdig Bedreigingen detecteren

Tegenwoordig hebben alle werkplekken diverse (basis) beveiligingsmaatregelen zoals antivirus software en een firewall. Maar stel dat het iemand toch lukt om deze beveiliging te omzeilen en zich toegang verschaft tot jouw IT-omgeving. Heb je dit dan op tijd door en hoe ga je hier dan vervolgens mee om?

Daarom slaan DUVAK en ESET de handen ineen en introduceren wij: Managed Detection & Response (MDR). MDR is een dienst om vroegtijdig potentiële bedreigingen te detecteren en hier vervolgens actief op te reageren. Het is daardoor een waardevolle aanvulling op de bestaande (basis) beveiligingsmaatregelen.

WAAROM ZOU IK KIEZEN VOOR MDR?

De kans op een cyber incident neemt elk jaar in toenemende mate toe. Een fout is snel gemaakt en aanvallen worden steeds geraffineerder. Neptelefoontjes, een website die volledig is nagebouwd, malafide e-mails en sms berichten die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Dit zijn enkele voorbeelden van hoe geraffineerd deze bedreigingen kunnen zijn.

Uit onderzoek onder Nederlandse bedrijven blijkt dat de schade als gevolg van een cyber incident gemiddeld 300.000 euro bedraagt. Deze schade heeft niet alleen te maken met directe kosten, maar ook met indirecte kosten van een incident.

Directe kosten van een cyber incident

  • Kosten voor crisismanagement en calamiteitenbeheersing.
  • Kosten om klanten en leveranciers te informeren.
  • Verlies aan (productie-) uren.
  • Omzetverlies.
  • Kosten voor de inhuur van specialisten.

Indirecte kosten van een cyber incident

  • Reputatieschade.
  • Kosten voor nemen van mitigerende maatregelen.
  • Verlies van gevoelige informatie.
  • Boetes van toezichthouders.
  • Schadevergoedingen.

DUVAK kan jouw organisatie helpen met MDR. Download onze whitepaper en kom alles te weten over onze MDR dienst.

DATA EN INFORMATIE​

Bescherm je bedrijf tegen beveiligingsrisico's

Als bedrijf wil je natuurlijk absolute zekerheid hebben, dat je op IT-gebied geen enkel risico loopt. Je moet er niet aan denken dat je al je waardevolle en privacygevoelige data kwijtraakt! Dit betekent dat je informatiebeveiliging op orde moet zijn. Hoe doe je dat?

DUVAK is een expert op het gebied van informatiebeveiliging en heeft jarenlange ervaring met het inrichten en managen van IT-beveiliging. Daarnaast zijn onze processen en systemen gecertificeerd volgens ISO 27001 informatiebeveiligingsbeleid. Dit samen stelt ons in staat om ook onze klanten naar een hoger IT-veiligheidsniveau te tillen.

Consultants DUVAK

contact opnemen

Kennismaken met DUVAK?

DUVAK is jouw nuchtere Nederlandse partner in IT. Onze professionals leveren creatieve totaaloplossingen voor organisaties. We nemen je graag mee in de beste oplossing voor jou.

Een selectie van onze klanten

voor klanten

DUVAK servicedesk

Neem contact op met onze servicedesk en we helpen je verder.