Security

Daarom DUVAK

Consultants DUVAK
informatie

Bescherm je bedrijf tegen beveiligingsrisico's

Als bedrijf wil je natuurlijk absolute zekerheid hebben, dat je op IT-gebied geen enkel risico loopt. Je moet er niet aan denken dat je al je waardevolle en privacygevoelige data kwijtraakt! Dit betekent dat je informatiebeveiliging op orde moet zijn. Hoe doe je dat?

DUVAK is een expert op het gebied van informatiebeveiliging en heeft jarenlange ervaring met het inrichten en managen van IT-beveiliging. Daarnaast zijn onze processen en systemen gecertificeerd volgens ISO 27001 informatiebeveiligingsbeleid. Dit samen stelt ons in staat om ook onze klanten naar een hoger IT-veiligheidsniveau te tillen.

0 datalekken per jaar

In 5 jaar tijd heeft de AP meer dan 114.000 meldingen van datalekkenontvangen. Dat zijn er gemiddeld meer dan 20.000 per jaar. Van alle meldingen ging het in meer dan 6.500 gevallen om cyberaanvallen, die bijzonder schadelijk kunnen zijn voor mensen en organisaties. Omdat er inmiddels zo’n grote hoeveelheid
data gestolen is, moeten mensen er van uitgaan dat hun persoonsgegevenszijn gelekt, of dat dit in de toekomst zal gebeuren.

beleid

Veilig werken begint met beleid

Hoe gaan we om met onze IT-systemen en data, vooral nu we niet alleen meer op kantoor werken, maar ook thuis of op workation? Onze Security Consultants helpen je om bewust te worden van mogelijke beveiligingsrisico’s en om veiliger te werken.

We hebben hiervoor een aantal programma’s ontwikkeld. Bijvoorbeeld de Security Health Check, een soort APK check voor IT-systemen. Hiermee maken we met een 40 punten controlesysteem een scan van je organisatie om te kijken naar de meest voorkomende beveiligingsrisico’s.

Heb je je baseline op orde en wil je je veiligheid maximaliseren? Daarvoor hebben we ons Cyber Assessment-programma, gebaseerd op de CIS Critical Security Controles for Effective Cyber Defence. Klinkt serieus, en dat is het ook.

Servicedesk DUVAK medewerker

contact opnemen

Kennismaken met DUVAK?

DUVAK is jouw nuchtere Nederlandse partner in IT. Onze professionals leveren creatieve totaaloplossingen voor organisaties. We nemen je graag mee in de beste oplossing voor jou.

Een selectie van onze klanten

voor klanten

DUVAK servicedesk

Neem contact op met onze servicedesk en we helpen je verder.