Detachering

Professionals

Detachering met impact

Het 'Blown Away' effect van DUVAK

Bij DUVAK merken we dat de krapte op de arbeidsmarkt nog nooit zo groot is geweest. Ook wij zien dat onze opdrachtgevers schreeuwen om medewerkers en daar worden wij juist blij van!

DUVAK heeft een enorme groep eigen IT-professionals, maar we hebben ook een uitgebreid partnernetwerk dat niet alleen bestaat uit strategische IT-partners, maar ook een omvangrijk netwerk en samenwerkingen met Freelancers (ZZP). Dit stelt ons in staat om uiteenlopende functies op detacheringsbasis in te vullen. Denk aan functies als werkplekbeheerders, Microsoft System Administrators, Azure Cloud specialisten, en informatiemanagers. Slechts een kleine greep uit onze specialisten.

De arbeidsmarkt staat 24/7 aan, wat betekent dat onze recruitment afdeling ook 24/7 beschikbaar is. Onze zoektocht naar geschikte kandidaten gaat dus ook continu door. Onze recruitment afdeling streeft ernaar om altijd het ‘Blown Away’ effect te bereiken. En dat zie je aan onze toewijding aan het leveren van uitstekende kandidaten. Dat is wat ons uniek maakt in onze branche. Daarom DUVAK!

contact opnemen

Kennismaken met DUVAK?

DUVAK is jouw nuchtere Nederlandse partner in IT. Onze professionals leveren creatieve totaaloplossingen voor organisaties. We nemen je graag mee in de beste oplossing voor jou.

Een selectie van onze klanten

voor klanten

DUVAK servicedesk

Neem contact op met onze servicedesk en we helpen je verder.