Security

Consultancy

veilig werken

Security begint bij meer bewustzijn van risico's

Bij DUVAK zit security in de genen. We streven ernaar om organisaties zo veilig mogelijk te maken. Door bewust om te gaan met IT-systemen, data en thuiswerken kun je al veel bereiken.

Onze Security Consultants helpen je eventuele beveiligingsrisico’s te spotten. Met programma’s als Security Health Check en Cyber Assessment scannen we je organisatie op risico’s en stellen we mitigerende maatregelen voor. We maken een risicoclassificering en impactkansberekening, zodat je zelf kan afwegen welke investeringen je wil doen om de IT-beveiliging te verbeteren. Door samen te werken maken we de werkplek voor iedereen veiliger.

CONSULTANCy

Overzicht en houvast

Samen bespreken we welke thema’s en onderwerpen relevant zijn op de korte-, middellange- en lange termijn. We bepalen wat er nú relevant is, om bijvoorbeeld op korte termijn uit te voeren. Dan diepen we die onderwerpen verder uit. Vanuit hun expertise en ervaring komen onze Business Consultants met concrete oplossingen voor knelpunten. Met bijhorende budgetten en implementatieplannen.

Zo stellen we samen met jou, op een 36 maanden basis, een Roadmap op waarin duidelijk staat welke IT-oplossing we gaan implementeren. Per periode, per thema, per onderwerp. Dat geeft rust in de IT-tent.

Plastic Whale meeting DUVAK

contact opnemen

Kennismaken met DUVAK?

DUVAK is jouw nuchtere Nederlandse partner in IT. Onze professionals leveren creatieve totaaloplossingen voor organisaties. We nemen je graag mee in de beste oplossing voor jou.

Een selectie van onze klanten

voor klanten

DUVAK servicedesk

Neem contact op met onze servicedesk en we helpen je verder.