Werving & Selectie

Professionals

de juiste kandidaat

Werving en selectie zonder zorgen

Bij DUVAK begrijpen we dat het vinden van de juiste kandidaat voor een vacature een uitdaging kan zijn. Daarom nemen we graag de werving en selectie voor je uit handen. Onze Recruitment afdeling beschikt over een breed netwerk en intelligente tools waarmee we snel geschikte kandidaten kunnen vinden.

We beginnen met het kwalificeren van de aanvraag voor de vacature en gaan aan de slag met de zoekopdracht. Vervolgens stellen we een shortlist op met de beste kandidaten en stellen we deze aan je voor. Jij als opdrachtgever bepaalt vervolgens zelf of de voorgestelde kandidaten geschikt zijn om door te gaan in de sollicitatieprocedure.

Het kan natuurlijk gebeuren dat een medewerker toch niet perfect blijkt te zijn. In dat geval hebben wij een garantieverplichting en zorgen we kosteloos voor een plaatsvervangende nieuwe kandidaat.

Bij DUVAK gaan we altijd voor de lange termijn relatie, zowel met onze opdrachtgevers als met onze medewerkers en kandidaten. We willen de juiste persoon op de juiste plek plaatsen en zo bijdragen aan jouw succes.

contact opnemen

Kennismaken met DUVAK?

DUVAK is jouw nuchtere Nederlandse partner in IT. Onze professionals leveren creatieve totaaloplossingen voor organisaties. We nemen je graag mee in de beste oplossing voor jou.

Een selectie van onze klanten

voor klanten

DUVAK servicedesk

Neem contact op met onze servicedesk en we helpen je verder.