de benodigde certificeringen

Daarom DUVAK

certificeringen van DUVAK

Voor organisaties is het belangrijk om te weten dat DUVAK beschikt over de juiste certificeringen. Daarom hebben wij hier al onze certificaten voor jou op een rijtje gezet.

Jouw informatie, gewoon veilig

Informatiebeveliging

ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. De norm beschrijft hoe je procesmatig met het beveiligen van informatie kunt omgaan, met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen je organisatie zeker te stellen.

kwaliteit boven alles

Kwaliteitsmanagement

ISO 9001 biedt de gebruiker een instrument bij het ontwikkelen, invoeren en verbeteren van de doeltreffendheid van een kwaliteitsmanagementsysteem. Deze norm geeft de eisen weer om processen te borgen en te verbeteren die belangrijk zijn voor het verhogen van klanttevredenheid.

verantwoord ondernemen

Milieumanagement

ISO 14001 is de internationale norm met eisen voor een milieumanagementsysteem. Het milieumanagementsysteem wordt gebruikt om een bij de organisatie passend milieubeleid te ontwikkelen en de uitvoering ervan te borgen.

een goede werkgever

Verplichtingen uit arbeid

De norm NEN 4400 beschrijft aan welke eisen uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk moeten voldoen om aantoonbaar hun ‘verplichtingen uit arbeid’ na te leven.

contact opnemen

Kennismaken met DUVAK?

DUVAK is jouw nuchtere Nederlandse partner in IT. Onze professionals leveren creatieve totaaloplossingen voor organisaties. We nemen je graag mee in de beste oplossing voor jou.

voor klanten

DUVAK servicedesk

Neem contact op met onze servicedesk en we helpen je verder.