Zorgeloos kunnen werken in de zorg

Daarom DUVAK

IT voor de zorg

Zorginstellingen krijgen tegenwoordig te maken met allerlei technologische ontwikkelingen die de zorg beter maken en het werk efficiënter. Denk aan flexplekken, veilige gegevensuitwisseling, het gebruik van tablets en videobellen met cliënten. Stuk voor stuk ontwikkelingen die de kwaliteit van de zorg verbeteren en helpen om kosten te besparen.

Over DUVAK voor de zorg

het verlenen van goede zorg

Je wilt als zorginstelling natuurlijk wel dat al je informatie veilig is en voldoet aan de juiste kwaliteitseisen. Hierbij is het belangrijk om de privacy en de veiligheid van persoonsgegevens te waarborgen. Met onze Security diensten, brengen wij potentiële risico’s in kaart, stellen wij haalbare verbeterplannen op, voeren wij dit uit en maken wij jouw organisatie minder kwetsbaar voor cybercriminelen. Via ons Security Awareness programma zorgen wij er samen voor dat je medewerkers zich meer bewust zijn van hun rol en verantwoordelijkheden op het gebied van security en privacy.

Servicedesk DUVAK medewerker

Diensten voor de zorg

daarom DUVAK

Slim en efficiënt werken draagt bij aan de productiviteit van je medewerkers en nog belangrijker de focus op het leveren van (indirecte) zorg. De business consultants van DUVAK nemen je graag bij de hand om je IT-omgeving te transformeren naar een Cloud gebaseerde voorziening. Met Microsoft 365 leveren wij een veilige online werkplek en zorgen onze productivity consultants voor trainingen en adoptie, zodat je medewerkers de moderne werkplek omarmen! Zorgenvrije IT noemen wij dat, Daarom DUVAK!

klantcase

HADOKS VERTROUWT OP DUVAK

Sinds 2005 werken Hadoks en DUVAK intensief samen om de Cloud-First-Strategie bij Hadoks te realiseren. Medewerkers zijn van een veilige en moderne werkplek voorzien met alle benodigde Microsoft 365 apps.

Een selectie van onze klanten

contact opnemen

Kennismaken met DUVAK?

DUVAK is jouw nuchtere Nederlandse partner in IT. Onze professionals leveren creatieve totaaloplossingen voor organisaties. We nemen je graag mee in de beste oplossing voor jou.

voor klanten

DUVAK servicedesk

Neem contact op met onze servicedesk en we helpen je verder.