DUVAK introduceert Managed Detection & Response (MDR)

Tegenwoordig hebben alle werkplekken diverse (basis) beveiligingsmaatregelen zoals antivirus software en een firewall. Maar stel dat het iemand toch lukt om deze beveiliging te omzeilen en zich toegang verschaft tot jouw IT-omgeving. Heb je dit dan op tijd door en hoe ga je hier dan vervolgens mee om?

Daarom slaan DUVAK en ESET de handen ineen en introduceren wij: Managed Detection & Response (MDR). MDR is een dienst om vroegtijdig potentiële bedreigingen te detecteren en hier vervolgens actief op te reageren. Het is daardoor een waardevolle aanvulling op de bestaande (basis) beveiligingsmaatregelen.

Basis beveiligingsmaatregelen zoals antivirus software en een firewall hebben als voornaamste doel om bedreigingen (bijvoorbeeld malware) tegen te houden, zodat een kwaadwillende geen toegang kan krijgen tot jouw apparaat of bedrijfsinformatie. Deze beveiligingsmaatregelen zijn dan ook hoofdzakelijk preventief. MDR richt zich op het vinden van en reageren op bedreigingen die niet gedetecteerd en/of zijn tegengehouden door dergelijke basis beveiligingsmaatregelen. MDR richt zich dus niet alleen op het vinden en tegenhouden van dergelijke bedreigingen, maar ook op het oplossen hiervan.

DUVAK kan jouw organisatie helpen met MDR. Download onze whitepaper via onderstaand formulier en kom erachter hoe we dat doen.

Download whitepaper

Neem contact met ons op

Deel deze blog:

voor klanten

DUVAK servicedesk

Neem contact op met onze servicedesk en we helpen je verder.